ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Γνωρίστε μας &
Συνεργαστείτε
μαζί μας

Η Digital Matters είναι ένα δημιουργικό γραφείο, αποτελούμενη από μία ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών, ικανή να προσφέρει δημιουργικές και μοναδικές λύσεις για τις ανάγκες των πελατών της σχετικά με την εταιρική και διαδικτυακή εικόνα της επιχείρησής τους.

Ειδικευόμαστε στο σχεδιασμό εταιρικής ταυτότητας, διαφημιστικών εντύπων και δώρων, καθώς και στην ανάπτυξη ιστοσελίδων και e-shop, online εφαρμογών και στη διαφήμιση στα κοινωνικά δίκτυα.

Με την εμπειρία, την τεχνογνωσία, την υψηλή μας αισθητική αλλά και την έμφαση που δίνουμε στην λεπτομέρεια και στο τελικό αποτέλεσμα, προσφέρουμε λύσεις που βοηθούν τους πελάτες μας να πετύχουν τους στόχους τους.

Θέτουμε
την επιτυχία
σας ως
προτεραιότητα

Η Digital Matters είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία  ψηφιακής τεχνολογίας και μάρκετινγκ που υπερβαίνει τις τυπικές προκλήσεις και στοχεύει να ξεπεράσει τις προσδοκίες των πελατών.

Αποκτήσαμε γρήγορα τη φήμη για την απαράμιλλη τεχνική μας τεχνογνωσία, την υψηλότερη ποιότητα εργασίας και την απαράμιλλη αφοσίωση στις επιτυχίες των πελατών μας.

Η αποστολή μας είναι απλή: να συνδυάσουμε το σχεδιασμό και την τεχνολογία για να δημιουργήσουμε μόνιμα, απτά οικονομικά αποτελέσματα για τους πελάτες μας.

Our team

Δήμητρα Μ.

Founder
Graphic Designer & Web Developer

Άρης Μ.

Web Developer & Programmer

Θεόφιλος K.

Technical Support Engineer

Ηλίας K.

Web App & Mobile Developer

Λευτέρης Σ.

Datacenter Operator

Λευτέρης Θ.

Typographer